Professionel pumpeservice

Skulle du have en pumpe der trænger til et eftertjek, så tilbyder vi også pumpeservice. Vi tilbyder pumpeservice i Hammel, men begrænser os ikke hertil.

Det kan i høj grad betale sig at holde pumpematerieilet i orden, således at pumperne yder den vandmængde, de skal, i forhold til strømforbruget, da energiomkostninger i dag er stadigt stigende.

Installation og vedligeholdelse

S.P. Brøndboring Brøndboring beskæftiger sig meget med installationen af pumper samt vedligeholdelsen af disse for både offentlige vandværker og private. Virksomhedens mange år på bagen og medarbejdernes uddannelse sikrer, at din pumpeservice bliver udført efter bogen.

Hvad er pumpeservice?

I henhold til installationen af pumperne hjælper vi med de tiltag, der måtte være nødvendige for den enkelte kunde. Efter endt installation tilbyder vi også pumpeservice af de installerede pumper. Lad trygt os om at varetage din pumpeservice og vedligeholdelse af:

  • Råvandspumper
  • Rentvandspumper
  • Filteranlæg

Kort sagt kan du overlade al udstyret på vandværket eller i privaten til os.

Mange års erfaring

Hos S.P. Brøndboring har vi gennem vores mange veludførte opgaver opbygget en stor og solid erfaring. Vi har hjulpet mange i Hammel og omegn med deres pumpeservice.

Skal vi hjælpe dig med din pumpeservice?

Har du eller dit vandværk brug for råd og vejledning, tilbyder vi individuelle løsninger – den løsning som sparer dig og miljøet mest. Vi har et veluddannet personale, der rådgiver dig i de bedste løsninger. Vi har kontorer i Hammel og Nørager hvorfra vi servicerer med pumpeinstallation og service af disse over hele Danmark. Ved interesse er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86 96 42 61.