Sløjfning af brønde

Hos S.P. Brøndboring hjælper vi mange vandværker og private med sløjfning af brønde. Vi har mere end 30 års erfaring med vandværksboringer, markvandingsboringer, sløjfning af brønde, boringer til husholdninger samt service og vedligehold af udstyr.

Sløjfning af brønde for private

Har du en gammel brønd i haven, du ikke bruger, eller viser miljøundersøgelser at den er forurenet, så er løsningen eventuelt sløjfning af brønden. Vi tilbyder sløjfning af brønde til private uanset om det er i dit sommerhus eller i helårshus.

Sløjfning af brønde for virksomheder og vandværk

Når et givent vandværk står overfor eventuelle nye boringer, sløjfning af gamle boringer eller reparationer af nuværende boringer, har vi en stor erfaring inden for dette. Vi beskæftiger os med grundvandet på daglig basis og har et indgående kendskab til forholdende i den danske undergrund. Beskyttelse af grundvandet mod forurening er i højsædet hos os. På den måde sikrer vi, at der er rent drikkevand mange år frem.

Høj kompetence og vores klare holdninger til miljø giver tryghed for vore kunder

Vore folk er erfarne og har den uddannelse, der skal til for at yde vores kunder den bedste service. Ved borearbejde er erfaring og uddannelse vigtige elementer, fordi de lag der gennembores skal beskyttes mod overfladeforurening. Borehullet skal derfor forsegles korrekt, så forurening undgås.

Vi kan udføre boringer i dimensioner fra ø 160 til 800 mm ved hjælp af:

  • Tørboring
  • Skylleboring
  • Lufthæveboring
  • Snegleboring

Vi udfører ligeledes pumpetests på eksisterende boringer.

Sikring af rent drikkevand

Et vigtigt skridt på vejen mod at sikre drikkevandet er at sikre, at en vandboring sløjfes korrekt, når den ikke længere er i anvendelse, da drikkevandet ellers risikeres at blive forurenet. Vi har den erfaring, der skal til for at sikre, at sløjfningen sker korrekt og sikkert for drikkevandsmagasinet.

Hjælp til sløjfning af brønde?

Står du med et ønske om sløjfning af brønd? Så vær da mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86 96 42 61. Vi fortæller gerne om vores tidligere erfaring inden for området og tager gerne hånd om dit problem. Vi er beliggende i Hammel og Nørager, men begrænser os ikke hertil.